Bărbat din Craiova, arestat preventiv după ce a exploatat sexual o tânără din Olt şi apoi a vrut să o omoare

0
871

Un bărbat de 29 de ani din Craiova a fost arestat preventiv, vineri, după ce a obligat o tânără de 22 de ani din judeţul Olt să practice prostituţia, iar când fata a refuzat să mai facă acest lucru, a încercat să o omoare, lovind-o intenţionat cu autoturismul, după care a părăsit locul accidentului.

La data de 26 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au prins un bărbat, de 29 de ani, din Craiova acuzat că ar fi exploatat sexual o tânără şi apoi ar fi încercat să o omoare, lovind-o intenţionat cu autoturismul. În urma cercetărilor anchetatorii au stabilit că din luna octombrie 2017 şi până în prezent, bărbatul a racolat şi exploatat sexual în mai multe localităţi din ţară o tânără, de 22 de ani, din judeţul Olt.

De asemenea, în ziua de 21 aprilie, pe fondul refuzului victimei de a mai practica prostituţia, bărbatul ar lovit-o în mod intenţionat cu autoturismul pe care îl conducea, în timp ce tânăra se afla în afara carosabilului, ulterior cel în cauză părăsind locul accidentului. În urma administrării probatoriului, procurorul de caz l-a reținut pe bărbat, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj. În cursul zilei de vineri, magistrații au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de persoane şi tentativă la infracţiunea de omor calificat.

Ilie Bîzoi