Handbal feminin – Liga Florilor: CORONA BRAȘOV – CSM SLATINA 27-30

0
316

Într-un meci contând pentru etapa a XV-a a Campionatului Național de Handbal, Liga Florilor, CSM Slatina a evoluat la sfârșitul săptămânii trecute la Brașov în compania echipei locale Corona. Cu o situație foarte grea în clasament, fetele pregătite de Victorina Bora au intrat pe teren hotărâte să lupte până la capăt pentru un rezultat bun, care să le mărească șansele la evitarea retrogradării. De partea cealaltă, la echipa brașoveană au fost unele conflicte interne care au dus la demiterea antrenorului Costică Buceschi, handbalistele neputând evolua la certa lor valoare. Pentru iubitorii de sport din Slatina, deplasarea de la Brașov era un punct nevralgic, mulți gândindu-se la o înfrângere severă. Nu a fost să fie așa, tot lotul slătinean rulat a avut o evoluție foarte bună, o prestație apreciată de numerosul public din Sala Sporturilor din orașul de sub Tâmpa.

Învingătoare în jocul tur, gazdele au luat de sus echipa slătineană fiind convinse că nimic și nimeni nu le poate împiedica să obțină victoria. Calculele hârtiei au fost infirmate, echipa din Slatina reușind o prestație de excepție, cu multe faze spectaculoase și goluri care i-au uimit și pe spectatori. Având în Alexandra Gogoriță (Andrei) un adevărat lider de echipă, CSM s-a impus meritat cu scorul de 30-27.

Pe toată durata jocului, oaspetele au condus ostilitățile în teren pe parcursul celor 60 de minute, aflându-se permanent în avantaj. Victoria de la Brașov este o încununare a bunelor evoluții din ultima perioadă, slătinencele făcând un pas mare spre locurile liniștite ale clasamentului. După victoria de la Brașov, pe 21 februarie, la sala de sport LPS, de la ora 18:00, CSM va avea un meci de foc în compania echipei SCM Craiova, echipă care luptă pentru podiumul clasamentului.

Credem că până la meciul cu Craiova toate handbalistele vor fi în bună stare de sănătate și pregătire pentru un succes istoric!

 

Florina DINU