Stănescu: ”Ministrul Mediului nu va fi din Olt”

0
874

Ședință PSD astăzi. Reacția vicepreședintelui național Stănescu

În cursul zilei de astăzi are loc ședința Comitetului Executiv al Partidului Social Democrat, care-i va aduce față în față pe Liviu Dragnea și pe premierul Mihai Tudose. Conform zvonurilor, între cei doi există o situație tensionată, bazată pe conflictul de interese, atât în ceea ce privește partidul, cât și guvernarea.

Contactat pentru un punct de vedere asupra situației, vicepremierul Paul Stănescu ne-a declarat: ”Nu comentez sub nicio formă ceea ce a apărut în presă. Eu știu că întâlnirea de astăzi are ca punct central de discuție propunerea și hotărârea noului ministru de mediu, după demisia Doinei Pană.”

Stănescu a lăsat de înțeles că se cunoaște identitatea noului ministru, însă aceasta nu poate fi dezvăluită momentan. Cert este că funcția nu va fi ocupată de vreun reprezentant al Oltului sau dintr-o zonă apropiată.

”Personal nu cred că în acest moment este nevoie de un congres al partidului, ci mai degrabă trebuie să ne concentrăm pe actul de guvernare și ca acesta să meargă așa cum ne-am propus. Avem obiective de dus la îndeplinire, partidul are o conducere bine pusă la punct”, a mai menționat vicepreședintele național al PSD.