Tudose, despre atacurile asupra poliţiştilor: ”Lucrurile sunt scăpate de sub control”

0
204

Mihai Tudose a declarat, în urma unei întâlniri avute cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, că una dintre problemele discutate a fost legată de atacurile asupra poliţiştilor, el spunând că lucrurile sunt scăpate de sub control.

El a spus că soluţia este autorităţii poliţistului, astfel încât faptele de ultraj să nu mai fie tratate atât de uşor, relatează news.ro. Premierul a revenit sâmbătă după-amiază la Bucureşti, după vizita la Belgrad, unde a participat la reuniunea cvadrilaterală România – Bulgaria – Serbia – Grecia, şi a mers la Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

La ieşirea de la MAI, premierul a spus că a discutat cu ministrul Carmen Dan despre stadiul pregătirilor pentru iarnă, dar şi despre incidentele din ultima perioadă în care au fost implicaţi poliţişti.

El a spus că a fost informat că poliţistul spitalizat la Iaşi, după ce a fost atacat cu o sabie în timpul unor percheziţii la Rădăduţi, este într-o stare mai bună, dar are nevoie de un medicament “care nu prea se găseşte”.

Premierul a afirmat, comentând atacurile asupra poliţiştilor care au avut loc în ultima perioadă, că lucrurile sunt scăpate de sub control.