Reținuți de politiști pentru furt calificat

0
1582

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Caracal au depistat trei bărbați în timp ce transportau mai multe bunuri care ar fi fost furate.

„Polițiști din cadrul Poliției municipiului Caracal și ai secțiilor de poliție rurală arondate au acționat, la data de 16 noiembrie 2017, pe raza localității, în vederea prevenirii și combaterii faptelor ilicite. Cu această ocazie, au fost depistat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 14 și 33 de ani, care transportau, cu un autoturism, mai multe bunuri (generator, bormasini, etc), despre care există suspiciunea că provin din comiterea unor infracțiuni de furt” au declarat reprezentanții IPJ Olt

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că aceste bunuri ar fi fost sustrase, în noaptea de 15-16 noiembrie 2017, din incinta unei societăți comerciale, din satul Puturi, județul Dolj.

„De asemenea, aceștia sunt bănuiți că, în perioada 21.10 – 06.11. a.c., pe timp de noapte, prin efracție, ar fi pătruns în domiciliile mai multor persoane și în societăți comerciale, din municipiul Caracal și județul Dolj, de unde ar fi sustras acumulatori auto, componente auto, combustibil, unelte agricole și alte bunuri”, au mai spus politiștii olteni.

Prejudiciul, în valoare de  aproximativ 35.000 lei, a fost recuperat în proporție de 70%. Față de cele 3 persoane, a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.