Numeroase nereguli descoperite de politiștii olteni în trafic

0
420

Și în această săptămână, polițiștii rutieri au intesificat activitățile în stradă, în baza unei acțiuni la nivel național a Poliției Române. Acțiunile polițiștilor rutieri olteni au vizat în primul rând combaterea abaterilor săvârșite de pietoni. Totodată, cei care au staționat ori s-au deplasat neregulamentar pe drumurile publice au fost în vizorul polițiștilor.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au aplicat în numai o zi, 106 sancțiuni contravenționale pentru indisciplină constatată în trafic. „În urma activității desfășurate, polițiștii rutieri au constatat 39 de contravenții săvârșite de către pietoni, 35 fiind pentru traversare neregulamentară și 4 pentru deplasare neregulamentară pe partea carosabilă”, au spus reprezentanții IPJ Olt.

Polițiștii vor continua  să acționeze și în zilele următoare. Dacă până acum aceștia au pus accent pe sancționarea celor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor sau vehiculelor, în zilele care urmează, 17-19 noiembrie, acțiunile se vor intensifica în vederea depistării conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză.