Bărbat din Olt arestat preventiv pentru trafic de persoane

0
706

Poliţişti de combatere a criminalității organizate din Olt, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Olt, au depistat un bărbat bănuit de trafic de persoane. Cel în cauză a fost reținut și ulterior arestat preventiv.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în baza mandatului de aducere emis de procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Olt, au depistat un bărbat, de 45 de ani, din oraşul Balş.La activitate au participat și luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

„În fapt, cel în cauză este bănuit că, în cursul anului 2014, împreună cu alte persoane, ar fi transportat în Italia, prin promisiunea asigurării unor locuri de muncă, două tinere, pe care, prin folosirea de violenţe şi ameninţări, le-ar fi obligat să practice prostituţia în folosul lor”, potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții IPJ Olt.

La data de 3 noiembrie 2017, pe numele celui în cauză a fost emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infractiunilor  de constituirea unui grup infracțional organizat şi trafic de persoane.