Două autoturisme implicate în accident la Găneasa

0
824

Două mașini s-au ciocnit violent în după-amiaza zilei de luni-16 octombrie, iar două persoane au ajuns de urgență la spital. Accidentul a avut loc pe Drumul European 574, între localitățile Slatina și Găneasa.

În cele două autoturisme se aflau patru persoane, iar două dintre acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Slatina pentru îngrijiri medicale. Pompierii SMURD Slatina și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță au intervenit luni după-amiază la un accident rutier produs pe Drumul European 574, între localitățile Slatina și Găneasa. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, iar două dintre acestea au fost transportate la UPU Slatina”, au declarat reprezentanții ISU Olt.

Șoferii ambelor autovehicule au fost transportați la UPU Slatina, conștienți. Un bărbat, în vârstă de 20 de ani, din orașul Piatra Olt, prezenta suspiciune de fractură la membrul superior stâng, iar cel de-al doilea rănit, un bărbat în vârstă de 50 de ani prezenta duereri la coloana vertebrală.