Și-a dat foc la casă după o ceartă cu părinții

0
510

S-a certat cu părinții și a ales să se răzbune pe casa familiei. Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitatea Băbiciu, a dat foc intenționat imobilului în care acesta locuia, după o ceartă serioasă cu părinții care au ales să plece la muncă în străinătate. Discuțiile între cei trei membrii ai familiei au fost se pare unele destul de aprinse, încât bărbatul nu a mai ținut cont de faptul că nu va mai avea unde să locuiască.

„Pompierii de la Garda Stoenești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, au intervenit seara ziei de luni-2 octombrie, în comuna Băbiciu, la un incendiu de locuință. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile din trei camere de locuit, iar intervenția echipajelor a durat aproximativ trei ore.”, a declarat plutonierul major Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt  ISU Olt.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, în urma incendiului au ars bunurile din trei camere de locuit (mobilier, textile, electronice și electrocasnice ).