Ciocârlia Olteniei implicată într-un scandal media

0
2870

Emilia Dorobanţu, solista de muzică populară de la Olt, soţia presupusului amant al MARIEI CONSTANTIN, rupe tăcerea: „Maria nu a vrut să vorbească cu mine”.

Tânăra olteancă a rupt tăcerea după ce mai bine de două săptămâni un scandal sexual este pe toate canalele media.

Emilia Dorobanţu, soţia presupusului amant al Mariei Constantin, a vorbit despre scandalul în care sunt implicaţi ea şi soţul ei. Cântăreaţa a mărturisit că nu i s-a arătat nici o dovadă că soţul ei ar fi fost amatul soţiei lui Marcel Toader. Vedeta a încercat să vorbească cu Maria Constantin, însă aceast nu a dorit să discute cu ea.

Ei bine, nu este nimic adevărat. Mie imi place să rămân la locul meu, nu doresc să mă promovez printr-un scandal. În această perioadă am încercat să mă axez pe viaţa de cuplu şi de fetiţa mea. Am aflat din presă, implicit familia mea a fost implicată. Am discutat de mai multe ori, sunt nişte afirmaţii fără nici o probă. Am încercat să ne protejăm unul pe celălalt. Pe Maria o cunosc prin prisma meseriei mele. Eu ştiam de o relaţie anterioară pe care a avut-o cu Maria Constantin, dar nu ştiu dacă a existat şi după.

Nu sunt pusă în situaţia să iert pentru că nu există dovezi clare. Într-o relaţie de cuplu trebuie să ştii să ierţi. Nu ne-a fost deloc uşor, am avut şi noi discuţii, dar încercăm să trecem peste, mă rog ca acest scandal să se încheie cât mai repede. Atât părinţii, cât şi socrii mei de ocupă de fetiţa noastră, Anastasia. Nu, nu sunt însărcinată, chiar nu ştiu de unde a ieşit acest zvon. Mă ajută foarte mult fetiţa mea, în această perioadă şi credinţa în Dumnezeu. Mă rog în fiecare zi, pentru familia mea, să iau cele mai bune decizii”, a declarat artista.

„Soţul meu m-a avertizat înainte să se declanşeze scandalul, că o să fie implicat. Eu nu am vorbit cu Maria, nu a vrut să vorbească cu mine. Eu i-am transmis să nu mă implice în acest scandal. El mi-a spus că nu s-a întâlnit cu Maria, de când suntem căsătoriţi. Au discut acum, dar nu ştiu ce anume”, a declarat Emilia Dorobanţu.

Tânăra olteancă a mai spus că acest scandal nu-i face bine și totodată încearcă să păstreze un echilibru atât în familie cât mai ales în cariera sa muzicală pe care a construit-o prin multă muncă și nicidecum prin scandaluri media.