Mai multe locuințe pentru caracaleni

0
320

Vești bune pentru tinerii caracaleni care își doresc o locuință ANL. Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) a început construirea unui bloc cu 54 de apartamente la Caracal. Potrivit celor din conducerea locală lucrările sunt în toi și urmează să fie finalizate în maxim 18 luni.

Au fost demarate lucrările de construire a unui bloc cu 54 de unități locative în municipiul Caracal. Lucrările sunt susținute financiar de la bugetul central al statului, prin intermediul Agenției Naționale a Locuințelor, iar administrația locală are obligația de a asigura infrastructura necesară acestor imobile.

Astfel, primăria oraşului va cheltui peste 1,3 milioane de lei pentru executarea  lucrărilor de alimentare cu apă, pentru canalizare, reţea de alimentare cu gaze naturale și rețea de alimentare cu energie electrică, urmând a fi pus la punct și iluminatul public. Tot în sarcina municipalității vor intra  şi spaţiile verzi, locurile de joacă, parcările, trotuarele, dar şi locul pentru depozitarea gunoi menajer.

În Caracal sunt 120 de unităţi locative ANL şi 53 de locuințe sociale.  În prezent, există alte peste 300 de cereri pentru obținerea acestor locuințe.