Elevii de zece ai Slatinei, premiați de primărie

0
346

Primăria Slatina a desfășurat joi – 27 iulie, începând cu ora 13.00, la sediul instituției, evenimentul de premiere a elevilor din localitate care au obținut media generală 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat – sesiunea 2017.

O mie de lei de persoană este suma cu care a fost premiat de Primăria Slatina fiecare absolvent al clasei a VIII-a şi a XII-a din municipiu care a reuşit să obţină media zece la examenele de final de an. Este vorba despre un număr de nouă elevi de la examenul de Evaluare Națională și, respectiv, trei elevi de la Bacalaureat. Proiectul care prevede alocarea acestor premii a fost aprobat în cadrul unei ședințe de Consiliu Local de consilierii municipiului Slatina.

”Vă mulțumesc pentru efortul și ambiția de care ați dat dovadă în a atinge această performanță la două dintre cele mai importante examene ale vieții oricăruia dintre noi, Evaluarea Națională și Bacalaureat, și vă doresc sincer să aveți în continuare această pasiune pentru învățat! Performanța trebuie nu doar încurajată, ci și răsplătită, de aceea vă aflați astăzi, aici. Felicitări încă o dată!”, a declarat edilul Emil MOȚ, la momentul premierii elevilor.

Au fost  premiați de Primăria Slatina: Daria Mihaela Cârstea, Costin Alexandru Dabu, Eliana Dan, Elena Delia Doinea, Maria Teodora Guțică-Florescu, Roxana Maria Mioc, Raisa Maria Mladin, Bianca Andreea Păunescu și Maria Andreea Tudose, care au obţinut media 10 în urma examenului de Evaluare Naţională, sesiunea iunie-iulie 2017. De asemenea, vor fi premiaţi şi elevii Amalia Maria Filip, Răzvan Gabriel Milarez și Teia Andrada Vava, care au obţinut media 10 în urma examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017.