Slatina devine din nou ORAȘUL COPIILOR

Pe 1 Iunie, municipiul Slatina redevine, pentru al cincilea an consecutiv, ORAȘUL COPIILOR. Organizat de Primăria municipiului Slatina și Consiliul Local Slatina, evenimentul „Slatina – Orașlul Copiilor” are drept scop angrenarea copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani în diverse activități cultural-educative și sportive.

0
197

De ziua lor, între orele 9.00 – 14.00, pe Esplanada din fața Casei de Cultură a Sindicatelor, copiii vor avea parte de o serie de surprize și foarte multe premii. Potrivit celor din conducerea locală a Primăriei Slatina, înscrierea participanților se va face în ziua evenimentului – joi 1 Iunie, la fața locului – pe Esplanadă, în cadrul a 3 Puncte de Informare, pe baza datelor personale și a semnăturii tutorelui legal sau a reprezentantului (însoțitorului). Evenimentul se va desfășura prin parcurgerea mai multor ateliere. Participanții se vor putea fotografia și cu personaje celebre din lumea desenelor animate și vor  primi diverse accesorii hazlii care să le rămână ca amintire de la acest eveniment și va primi, totodată, o fotografie cu magnet, precum și ultima ștampilă pe Pașaportul de Copilărie.

Totodată vor fi amenajate TOMBOLE pentru Extragerea cu Premii. Extragerea câștigătorilor se va face de către mai mulți participanți aleși aleatoriu din public. Premiile vor fi acordate pe categorii de vârstă: între 3-4 ani; între 5-6 ani; între 7-9 ani; între 10-14 ani și vor consta în: tricilete, cărți de colorat, seturi de culori,  figurine, mașini, trotinete,  ghiozdane complet echipate, role, bicicletă, skateboard, puzzle 500 piese, mingii baschet, palete tenis de câmp, mingii fotbal, rucsac și altele. Pentru organizarea acestei manifestări cu caracter educativ- distractiv Primăria Municipiului Slatina a alocat o sumă de 40.000 lei.