Rotea va fi reaudiat în dosarul lui Vâlcov

0
493

Problemele fostului ministru al Finanțelor și senator de Olt, Darius Bogdan Vâlcov par să nu se mai termine. La ultima înfățișare a dosarului în care Darius Vâlcov, este inculpat pentru luare mită într-un dosar instrumentat de DNA, s-a luat decizia ca fostul şef de cabinet Cătălin Rotea, martor în cauză să fie din nou citat într-un nou termen care se judecă pe fond la Tribunalul Olt. În consecință Cătălin Rotea va fi reaudiat.

Prin intermediul apărătorilor, Darius Vâlcov a solicitat reaudierea, în prezenţa sa, a martorilor Cătălin Rotea şi Cristian Păduraru om de afaceri din Slatina, argumentând că nu a fost prezent atunci când aceştia au dat declaraţie în instanţă deoarece avea alt proces la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Instanţa a stabilit un nou termen, pe 21 iunie, când Darius Vâlcov ar putea să dea declaraţie în faţa judecătorului de caz.
Vă reamintim că în 2015 Darius Vâlcov a fost trimis în judecată în două dosare instrumentate de DNA. Unul se judecă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar altul la Tribunalul Olt. Vâlcov este inculpat pentru trafic de influenţă şi luare de mită. Acuzații extremd e grave pe care acum apărătorii incuplatului încearcă să de probeze ca fiind neadevărate.