PNL Olt, alături de Ludovic Orban

Ludovic Orban şi-a depus candidatura pentru şefia PNL. Acesta a fost susținut de peste 100 membri importanți vaniți din întreaga țară la sediul partidului, printre care și o parte dintre liderii PNL Olt.

0
420

Fostul ministru Ludovic Orban şi secretarul general interimar al PNL, Cristian Buşoi, au fost cei care ieri și-au depus moţiunile de candidatură la şefia formaţiunii liberale. Azi, Viorel Cataramă îşi va anunţa şi el candidatura la şefia PNL. Primul care a mers să-şi depună candidatura oficială a fost Ludovic Orban, de la ora 15.00. Al doilea candidat înscris în cursă a fost Cristian Buşoi. Peşedintele PNL Olt, Costel Moisescu a fost și el alături de Ludovic Orban împreună cu o parte dintre colegii săi de partid. Acesta a anunţat că îl va susţine pe Orban în funcţia de şef al PNL: „Suntem alături de Ludovic Orban și îl vom susține în această cursă internă a partidului”, a declarat liderul PNL  Olt.

„Oficial mi-am depus candidatura la funcţia de preşedinte al PNL. Am depus proiectul de moţiune cu numele Partidul Naţional Liberal, Forţa Dreptei. Am alături de mine o echipă de oameni serioşi, de caracter, puternici, oameni care au reuşit în competiţiile electorale, oameni care fac cinste PNL. Sunt un om credincios, îmi iubesc familia, îmi iubesc ţara, sunt un liberal convins, un liberal până în măduva oaselor. Mă bat pentru promovarea ideilor de libertate şi democraţie imediat de după Revoluţie. Nu am dat înapoi în nicio bătălie, niciodată nu am fugit de pe câmpul de luptă”, a declarat la rândul său Ludovic Orban. Acesta a mai spus că are ca prioritate o transformare a administraţiei publice în „partener al cetăţeanului” şi să întărească autonomia locală. Liberalii se pregătesc de Congresul Național care va avea loc în data de 17 iunie la Sala mare de la Romexpo unde sunt așteptați peste 5.000 de liberali.