AGRO OLTENIA, la prima ediție

0
200

AGRO OLTENIA se anunta ca fiind cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat agriculturii si industriei alimentare, aflat la prima editie, eveniment ce se va desfasura la Craiova  pe parcursul a trei zile in perioada 13-15 octombrie 2017 in incinta Centrului Multifunctional.

Targul AGRO OLTENIA doreste să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii si industriei alimentare. Acest eveniment va oferi expozantilor o oportunitate unica de a-si pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele de dezvoltare.

Masini ,tractoare si utilaje agricole performante, produse dedicate  cresterii animalelor si pasarilor de ferma, pomiculturii si legumiculturii vor fi prezentate de catre expozantii.

Targul se adreseaza atat marilor producatori agricoli cat si microfermelor, gospodariilor taranesti active, producatorilor de produse alimentare traditionale si taranesti, entitatilor non-agricole din mediul rural, precum si agricultorilor pasionati.

Pe langa firmele de pe piata din Romania si-au anuntat prezenta la targ firme de profil din  Bulgaria, Serbia, Spania, Italia, Ungaria si Israel.

In cadrul evenimentului, va avea loc o expozitie de animale  si pasari de rasa, cat si prezentarea unor soiuri  romanesti de mar si capsuni.

Companiile prezente la târg vor veni cu oferte promotionale pe toata perioada targului, premii, tombole si vouchere de reduceri.

Pe durata targului vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari si demonstratii dedicate in special vizitatorilor specialisti;

Vor fi organizate simpozione privind valoarea nutritionala si economica a capsunului, precum si valoarea nutritionala si economica a zmeurului/murului/afinului/coacazului si altor fructe de padure.

Nu in ultimul rand, cei prezenti vor putea afla arta cultivarii ciupercilor Pleurotus, Champignon si Shiitake (ciuperca parfumata) ca afacere sau hobby.

In parcarea din fata Centrului Multifunctional vor fi instalate 6 corturi de mari dimensiuni in suprafata totala de 1300 mp in care vom regasi expozantii prezenti la targ.

Atmosfera de voie buna va fi intretinuta de interpreti si  ansambluri folclorice din toata regiunea Olteniei ce vor concerta pe o scena  de mari dimensiuni instalata in parcarea Centrului Multifunctional.

Pentru vizitatori va fi amenajata o zona de food unde se vor servi bunatati din bucataria traditional romaneasca stropite din belsug cu diverse soiuri de vin de la producatori expozanti din regiunea Olteniei.

Pe durata celor trei zile de targ, organizatorii vor asigura pentru vizitatori transport gratuit  din principalele cartiere ale  orasului catre AGRO OLTENIA.

Se estimeaza un numar de 8000 de vizitatori care pe langa AGRO OLTENIA vor avea posibilitatea sa viziteze si TARGUL DE COMERT AL OLTENIEI EDITIA II, ce se va desfasura in acelasi timp  in pavilionul central din Centrul Multifunctional.

Evenimentul va fi puternic mediatizat atat in presa locala cat si in cea centrala. Vor exista panotaje stradale ce vor anunta evenimentul in toate judetele Olteniei.

Un numar de patru radiouri vor difuza spoturi publicitare si vor avea emisiuni dedicate evenimentului.

Reviste de specialitate vor fi prezente la targ unde vor organiza sesiuni si conferinte pe teme specifice evenimentului.

Nu in ultimul rand evenimentul va fi prezentat pe posturile de televiziune si in mediul online.

Organizatoarea AGRO OLTENIA este firma  PS Multiservices SRL  cea care organizeaza cele mai mari evenimente expozitionale din Oltenia: Targul de Comert al Olteniei si Targul de Turism al Olteniei.