CSM SLATINA FACE ANGAJĂRI. PENTRU UN POST NU SE CERE VECHIME

0
752

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Slatina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a două funcții contractuale de execuție, vacante. Mai precis, este vorba despre un post de antrenor tir cu arcul la Compartimentul Activități Sportive și de Agrement Club Nautic și un post de inspector de specialitate, grad II  la Compartimentul Achiziții Publice, contractele fiind pe perioadă nedeterminată.

Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: școală de antrenori sau A.N.E.F.S, specializarea tir cu arcul, vechime în exercitarea funcției – nu este cazul, pentru postul  de antrenor tir cu arcul și studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență în domeniul științelor economice și vechime în specialitatea studiilor de minimum 1 an.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe 7 iulie, de la ora 10:00, iar interviul pe 12 iulie, de la aceeași oră. Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs este  29 iunie 2021, ora 16:00.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine de la Compartimentul Juridic, Relaţii cu Publicul, Resurse Umane, de luni până joi, între orele 08.00 – 16.30, vineri între orele 08.00 – 14.00 sau la telefon 0349/738.657.