DSP OLT FACE ANGAJĂRI

0
1768

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Olt organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a trei funcții contractuale de execuție vacante, contractele fiind pe perioadă nedeterminată.

Mai exact, este vorba despre un post de consilier grad II în cadrul Serviciului Economic/Administrativ – Mentenanță, un post de asistent medical, specialitatea laborator în cadrul Departamentului Supraveghere în Sănătate Publică/Laborator de Diagnostic și Investigare în Sănătate Publica – diagnostic microbiologic și un post de asistent medical, specialitatea laborator în cadrul Departamentului Supraveghere în Sănătate Publică/Laborator de Diagnostic și Investigare în Sănătate Publică – chimie sanitară și/sau toxicologie.

Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: studii în domeniul științelor economice și vechime în specialitatea studiilor de minimum 6 luni, pentru postul de consilier grad II și studii postliceale, specialitatea laborator și vechime în specialitatea studiilor de minimum 6 luni, pentru postul de asistent medical.

Concursul va avea loc pe 7 iulie 2021 (proba scrisă), iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs este 29 iunie 2021.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Direcției de Sănătate Publică Olt din Slatina, Str. Crișan, nr. 9 – 11, jud. Olt, telefon 0249/422.603 sau 0372/394.717.