Deputatul Emil Albotă, alături de candidatul PSD la Primăria Deveselu

0
335

Deputatul PSD Emil Albotă împreună cu candidatul social-democrat Nicolae Dobre la primăria Deveselu au fost în mijlocul cetățenilor localității, zile la rând, prezentându-le acestora proiectele pe care actualul viceprimar le are în vizor pentru dezvoltarea comunei. Deputatul Albotă îl asigură de susținerea sa pe Nicolae Dobre în toate demersurile interprinse de acesta, declarând următoarele:
”Am fost, pe parcursul săptămânii, printre cetățenii din Deveselu, comună care se află în situația de a organiza, din nou, alegeri, după moartea prematură a edilului lor.
Oamenii spun într-o singură voce, clar și răspicat, că își doresc continuarea procesului de dezvoltare a comunei Deveselu, proces început de regretatul primar, care l-a avut aproape, în echipă, pe Nicolae Dobre, viceprimar până în 2020 și primar, cu atribuții delegate, în perioada de după alegerile din septembrie 2020, până în prezent.
Proiectele administrative ale lui Nicolae Dobre vizează dezvoltarea durabilă a localității, stabilindu-și obiective precise și realizabile, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.
-Introducerea rețelei de gaze, construirea unei unități sanitare, asfaltarea drumurilor, construirea unei platforme de depozitare și gospodărire a deșeurilor de grajd, sistem de supraveghere video, achiziția de tablete, echipamente și dispozitive necesare activității didactice pentru elevii şi cadrele didactice, construirea unei săli de sport
-sunt proiecte aflate pe agenda de lucru a lui Nicolae Dobre, care va primi tot sprijinul administrativ pentru a le pune în practică.” a declarat parlamentarul.