O MARE FABRICĂ DIN SLATINA FACE ANGAJĂRI

0
1949

O mare companie din Slatina face angajări. Este vorba despre societatea ELECTROCARBON S.A. care are ca obiect de activitate fabricarea altor produse din minerale nemetalice, n.c.a.

Oltenii fără loc de muncă au acum o mare oportunitate de angajare. Compania ELECTROCARBON S.A. face noi recrutări de personal.

Conform site-ului anofm.ro, fabrica din Slatina angajează în această perioadă 12 preparatori- presatori produse din cărbune, patru mașinisti pod rulant, patru muncitori necalificați în metalurgie, patru electricieni de întreținere și reparații, patru lăcătuși mecanici de întreținere și reparații universale, un fochist pentru cazane de abur și de apă fierbinte și un zidar samotar.

Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă școală profesională și experiență medie (3-5 ani), pentru posturile de preparator- presator produse din cărbune, electrician de întreținere și reparații, mașinist pod rulant, fochist pentru cazane de abur și de apă fierbinte și zidar samotar, școală generală, fără experiență, pentru muncitor necalificat în metalurgie și școala de maiștri și experiență medie (3-5 ani) pentru lăcătuș mecanic de întreținere și reparații universale.

Pentru mai multe informații cei interesați pot suna la numărul de telefon 0748.246.225 sau trimite un CV pe adresa de e-mail: office@electrocarbon.ro

Oferta este valabilă până la data de 29 mai 2021.