Centre de vaccinare în alte 15 localităţi din Olt

0
618

În comunele Crâmpoia, Cungrea, Mihăești, Osica de Sus, Ianca, Iancu Jianu, Brastavățu, Scărișoara, Fărcașele, Piatra-Olt, Tia Mare, Dobrosloveni, Izbiceni, Vădăstrița și Vulpeni, autorităţile organizează centre de vaccinare:
”Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor din mediul rural, împreună cu autorităţile administraţiei publice locale din judeţul nostru am hotărât să demarăm o acţiune de vaccinare în comunele Crâmpoia, Cungrea, Mihăești, Osica de Sus, Ianca, Iancu Jianu, Brastavățu, Scărișoara, Fărcașele, Piatra-Olt, Tia Mare, Dobrosloveni, Izbiceni, Vădăstrița și Vulpeni. Am ales aceste localităţi, pentru început, având în vedere numărul mare de locuitori, dar şi existenţa unei infrastructuri care să faciliteze vaccinarea. Astfel, vom aduce vaccinul Pfizer mai aproape de mulţi dintre cetăţenii judeţului.
Vaccinarea în aceste 15 localităţi se va desfăşura prin intermediul unor echipe mobile (1 medic, 2 asistenți şi 1 registrator), pe baza listelor cu persoanele care doresc să se vaccineze întocmite de reprezentanţii primăriilor.
Fac un apel către locuitorii județului OLT să aibă încredere în efectele benefice ale vaccinării împotriva Covid-19 şi să se vaccineze. Doar vaccinandu-ne într-un număr suficient de mare putem să învingem acest virus perfid şi nemilos, putem contribui la eforturile comune pentru întoarcerea la normalitate.
Haideţi la vaccinare! Este un efort minim pentru fiecare dintre noi, cu efect uriaş asupra comunităţii în care trăim!” a declarat Florin Homorean, prefectul Judeţului OLT.