AUTOTURISM RĂSTURNAT, LA INTRARE ÎN SLATINA

0
763

Un tânăr a ajuns la spital, joi dimineață, după ce mașina în care afla în calitate de pasager s-a răsturnat pe DJ 546, la intrare în Slatina dinspre Brebeni.

În autoturism se aflau două persoane și se pare că evenimentul rutier s-a produs după ce șoferul, un bărbat de 33 de ani, din Brebeni, a încercat să efectueze o depășire, moment în care a pierdut controlul direcției, mașina răsturnându-se în afara părții carosabile.

Pasagerul din dreapta-față, un tânăr de 28 de ani, tot din Brebeni, a necesitat îngrijiri medicale, fiind  transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

La data de 22 aprilie, în jurul orei 06.15, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 546 pe raza municipiului Slatina.

 Poliţiştii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului, unde a fost găsit un singur autoturism avariat, un bărbat de 28 de ani din comuna Brebeni, pasager dreapta faţă fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 Conducătorul auto, un bărbat de 33 de ani din comuna Brebeni, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Cristian Grigorescu.

În cauză oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Totodată, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.