CINE ESTE ULTIMA PERSONALITATE CARE A TRECUT PRAGUL BRAGAGERIEI FAMILIEI MEMISH

0
1033

Ultima personalitate care l-a vizitat pe Hashim Memish în bragageria sa din centrul municipiului Slatina este nimeni altul decât fostul președinte al Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu.

Al doilea om în stat la acea vreme s-a aflat în vizită la Slatina, pe 30 martie 2019, însoțit de o parte din candidații ALDE la alegerile din 26 mai 2019 pentru Parlamentul European. Cu acest prilej, președintele Călin Popescu Tăriceanu a făcut un popas la celebra bragagerie din centrul Slatinei condusă de familia Memish.

Aici, Tăriceanu a gustat binecunoscuta bragă pe care o produce familia Memish de peste 100 de ani și deliciosul rahat. Președintele Senatului a lăudat binecunoscuta băutură și a felicitat familia Memish pentru că a reușit să mențină această tradiție de mai bine de un secol. Politicianul a mărturisit că este un mare amator de dulciuri. La final Tăriceanu a semnat în Cartea de Onoare a firmei.

Hashim Memish s-a stins din viață în noaptea de sâmbătă spre duminică, la vârsta de 82 de ani, fiind cetățean de onoare al municipiului Slatina.