DOUĂ INSTITUȚII DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN SLATINA FAC ANGAJĂRI

0
729

Două unități de învățământ din Slatina fac angajări în această perioadă.

Astfel, Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” din Slatina angajează un paznic, postul fiind pe perioadă nedeterminată.
Candidații care doresc să ocupe acest post trebuie să aibă: studii medii (absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat); vechime de minimum 6 luni; calificare – „agent de securitate”- dovedită cu atestat și domiciliul în Slatina sau în apropiere de Slatina cu posibilitate de navetă.

Proba scrisă va avea loc pe 7 aprilie, de la ora 10:00, iar interviul pe 8 aprilie, de la aceeași oră. Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu”, cu sediul în Slatina, Aleea Rozelor nr. 5, județul Olt, telefon 0249/437.444.

Și Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina angajează pe perioadă nedeterminată un muncitor.

Candidații care doresc să ocupe acest post trebuie să aibă studii medii (minim gimnaziale) și vechime în specialitate necesare ocupării postului  de minimum 3 ani.

Proba scrisă, dar și proba practică și interviul vor avea loc pe 8 aprilie 2021.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs este 29 martie 2021. Relații suplimentare la sediul Palatului Copiilor „Adrian Băran” din Slatina, str. Drăgăneşti nr. 25, Judeţul Olt, telefon 0249.431.877 sau 0766.394.663.