Deputatul Știrbu, atac dur la adresa Ministrului Sănătății

0
220

Coordonatorii centrelor de vaccinare din România avertizează că medicii nu au mai primit renumerația pentru serviciile lor de la începutul campaniei de vaccinare, iar această situație ar putea face mai mulți medici să renunțe la post. Deputatul de Olt Gigel Știrbu afirmă că Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu este responsabil pentru această situație neplăcută, fiind mai interesat de imaginea sa pe rețelele de socializare și mult prea puțin de problemele instituției pe care o conduce:
”A fost găsit Acarul Păun!
Domnule Vlad Voiculescu, nu cred că din cauza unui funcționar din Ministerul Sănătății, de două luni, nu au fost plătite obligațiile financiare pentru personalul medical din centrele de vaccinare care stă în prima linie de combatere a pandemiei.
Domnule ministru, acest lucru nu arată faptul că e o bulibășeală în instituția pe care o conduceți, ci că nu vă interesează bunul mers al ministerului, decât atunci când presa semnalează neregulile de acolo.
Acest aspect, pe lângă multe altele, cum ar fi, de exemplu, atitudinea d-voastră vizavi de cele întâmplate la spitalul Matei Balș, ne demonstrează faptul că nu vă interesează sistemul sanitar românesc, ci doar imaginea și postările de pe rețelele social-media!
Este grav că un înalt demnitar al României are un asemenea comportament în momentele dificile cu care se confruntă România. Cred că ar trebui să vă intereseze mai mult sistemul sanitar românesc decât postările pe rețele!
În speranța că aceste cuvinte vor fi un semnal de alarmă pentru d-voastră, vă urez succes și spor la treabă, sper!” a declarat liberalul.