DOUĂ PRIMĂRII DIN OLT FAC ANGAJĂRI

0
722

Două primării din Olt fac angajări în această perioadă.

Astfel, Primăria Verguleasa are nevoie de un consilier juridic, clasa I , grad asistent la Compartimentul Juridic și un consilier, clasa I, grad asistent, la Compartimentul Resurse Umane și Relații cu Publicul.

Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice și vechime în specialitate studiilor necesară exercitării funcţiei publice  de minimum 1 an
pentru postul de consilier juridic și studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice, cursuri/perfecţionări/specializări în domeniul resurselor umane și vechime în specialitate studiilor necesară exercitării funcţiei publice  de minimum 1 an, pentru postul de consilier asistent.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe 12 aprilie, de la ora 10.00 la sediul Primăriei Verguleasa.

Dosarele de concurs se depun la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului.
Bibliografia, tematica, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează pe pagina de internet a autorităţii sau instituţiei publice organizatoare.

Și Primăria Călui are nevoie de un consilier, clasa I, grad superior, la Compartimentul Contabilitate, Impozite și Taxe Locale și Urbanism.

Candidații care doresc să ocupe acest post trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă și vechime în specialitate studiilor necesară exercitării funcţiei publice  de minimum 7 ani
Proba scrisă a concursului va avea loc pe 14 aprilie, de la ora 10.00. Dosarele de concurs se depun la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului.
Bibliografia, tematica, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează pe pagina de internet a autorităţii sau instituţiei publice organizatoare. Concursul se va desfășura la sediul Primăriei Călui.