ACCIDENT GRAV, ÎN OLT. AU CĂZUT CU AUTOTURISMUL DE PE UN POD DE LA APROAPE 8 METRI ÎNĂLȚIME

0
1059

Cinci tineri, cu vârste între 16 și 19 ani, au ajuns la spital, noaptea trecută, după ce ar fi căzut cu maşina de pe un pod, de la o înălțime de aproximativ 8 metri, pe drumul naţional DN 6, în comuna Dăneasa.

Evenimentul rutier s-a produs, la ieșirea din localitatea Pestra, în zona unui pod feroviar.

„Un autoturism a fost găsit pe terenul aflat în zona adiacentă podului peste calea ferată, care ar fi căzut de la o înălțime de aproximativ 8 metri. Totodată, polițiștii au identificat un tânăr, de 19 ani, din comuna Vlădila, care ar fi condus autoturismul respectiv și patru pasageri, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani. Cele cinci persoane au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt,  inspectorul principal Alexandra Dicu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În cauză polițiștii olteni au întocmit un dosar penal în care fectuează cercetări sub sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.