DOUĂ PRIMĂRII DIN OLT FAC ANGAJĂRI. PENTRU DOUĂ POSTURI NU SE CERE VECHIME

0
621

Două primării din Olt fac angajări în această perioadă.

Astfel, Primăria Tia Mare are nevoie de doi inspectori, clasa I, grad asistent și grad debutant la Compartimentul Agricultură, Fond Funciar și Compartimentul Financiar, Achiziții Publice. Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice, domeniul de licenţă economie, pentru postul de inspector, clasa I, grad profesional debutant. Un avantaj îl constituie faptul că nu se cere vechime. Pentru postul de inspector, clasa I, grad profesional asistent se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă și vechime în specialitate studiilor necesară exercitării funcţiei publice  de minimum 1 an

Proba scrisă a concursului va avea loc pe 12 aprilie, de la ora 10.00 la sediul Primăriei Tia Mare.

Dosarele de concurs se depun la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului.
Bibliografia, tematica, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează pe pagina de internet a autorităţii sau instituţiei publice organizatoare.

Și Primăria Urzica are nevoie de un inspector, clasa I, grad debutant, la Compartimentul financiar contabil, impozite si taxe locale, achizitii publice, stare civila, relații cu publicul.

Candidații care doresc să ocupe acest post trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile: contabilite, specializarea Contabilitate şi informatică de gestiune, sau economie, specializarea Economie generală şi comunicare economică, Economie şi finanţe, sau finanţe, specializarea Finanţe şi bănci. Un avantaj îl constituie faptul că nu se cere vechime.
Proba scrisă a concursului va avea loc pe 9 aprilie, de la ora 10.00. Dosarele de concurs se depun la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului.
Bibliografia, tematica, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează pe pagina de internet a autorităţii sau instituţiei publice organizatoare. Concursul se va desfășura la sediul Primăriei Urzica.