MOTIV DE SĂRBĂTOARE PENTRU TMK ARTROM SLATINA. COMPANIA A ATINS PRAGUL DE 1 MILION DE TONE DE ȚEVI DE OȚEL FĂRĂ SUDURĂ

1
566

Compania anunță că are motiv de sărbătoare, după ce în Secția CPE (Cross-Piercing-Elongate), a doua ca și capacitate de producție de țevi laminate la cald din TMK Artrom, a fost atins pragul de 1.000.000 de tone de țevi de oțel fără sudură.

CPE WS produce țevi din oțel fără sudură laminate la cald, din oțel carbon, aliaj slab și aliaj, cu diametrul exterior cuprins între 21,3 – 127 mm și peretele între 2,3 – 12 mm, conductele produse aici fiind proiectate pentru industria energetică, industria auto, construcții etc.

Acum aproape 13 ani, prin munca exemplară a tuturor celor implicați în proiect, am reușit în mai puțin de 1 an de la achiziționarea liniei de rulare și în 9 luni de la începerea lucrărilor de investiții, să începem producția în  noul atelier. În acel moment, CPE WS a devenit al treilea atelier de producție din TMK-ARTROM, după atelierele ASSEL și COLD.  Mai mult decât atât, am continuat  dezvoltarea  și am inaugurat atelierele de producție pentru componente și conducte auto pentru industria hidraulică (ACH) și Complexul de tratare termică, se arată într-un comunicat al companiei.

Lamină CPE are capacitatea de a fi modernizată pentru a produce țevi de până la 140 mm și la o capacitate mai mare de aproximativ 150.000 tone / an. În cifre, CPE WS reprezintă acum peste 1 milion de tone de țevi din oțel fără sudură, livrate către aproximativ 400 de clienți din peste 40 de țări, pe 4 continente și investiții de peste 40 de milioane de euro, ultimele dezvoltări urmărind să crească și mai mult calitatea produsele noastre, constând din diverse instalații de testare din SUA, Eddy Current și multe altele.

Compania mulțumește tuturor partenerilor pentru încrederea acordată produselor realizate în acest atelier și în special angajaților fără de care aceste rezultate nu ar fi fost posibile.

1 COMENTARIU

  1. Directorii de la TMK înainte de a sărbători ar trebui să își pună mai întâi angajații la punct ……mai exact bețivanii de la logistică angajați să încarce în camioane miile de țevi fabricate ,din nefericire acești angajați cer bani pentru încărcarea camioanelor câte 10 lei de om ,camionagii care vin la TMK au dus vestea prin țară despre lăcomia unor angajați de la „TMKk”

Comentariile sunt închise.