O ȘCOALĂ ȘI O GRĂDINIȚĂ DIN OLT FAC ANGAJĂRI

0
618

O școală și o grădiniță din județul Olt fac angajări în această perioadă. Este vorba despre Școala Gimnazială Vădăstrița, care a scos la concurs un post de muncitor calificat cu atribuții de șofer microbuz școlar, și Grădinița cu Program Normal Nr. 1, din Balș, caută îngrijitor curățenie.

La Vădăstrița se cer studii medii: abilități pentru munca în echipă; permis categoria B și D; atestat valabil pentru transportul de persoane; cunoștințe de mecanică auto; constituie un avantaj existenta unor calificări (instalator, electrician, sudor, lăcătuș, tâmplar, muncitor calificat în construcții). Proba scrisă, practică, dar și interviul vor avea loc pe 19 februarie. Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 15 zile de la publicarea anunțului.

Relații suplimentare se obțin la Școala Gimnazială Vădăstrița, cu sediul în comuna Vădăstrița, str. M. Sadoveanu nr. 76-78, județul Olt, telefon 0249.539.315 sau 0769.948.899, e-mail: scoalavadastritaolt@yahoo.com.

La Grădinița din Balș, candidații care doresc să ocupe acest post trebuie să aibă studii medii. Un avantaj îl constituie faptul că nu se cere vechime. Proba scrisă a concursului va avea loc pe 4 februarie , de la ora 10,00,  proba practică pe 8 februarie, de la aceeași oră, iar interviul pe 10 februarie.

Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 5 zile de la publicarea anunțului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Grădinița cu Program Normal Nr. 1, cu sediul în Balș, strada N. Bălcescu nr. 181, județul Olt, telefon 0764412229.