DIRECŢIA REGIONALĂ DE STATISTICĂ OLT FACE ANGAJĂRI

0
1072

Direcția Regională de Statistică (DRS) Olt organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată ( februarie 2021 – 31.12.2023) a șapte funcții contractuale de execuție, vacante. Mai exact, este vorba despre trei posturi de expert grad I A și patru posturi expert, grad II.

Pentru a ocupa aceste posturi candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul: științe sociale, științe inginerești, matematică, științe ale naturii și vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării posturilor de minimum 7 ani , pentru expert, grad I A și șase luni pentru expert, grad II.

Concursul se va organiza pe 3 februarie 2021, ora 10.00 (proba scrisă), iar interviul pe  8 februarie, de la aceeași oră. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 26 ianuarie 2021, ora 15.30.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a instituției. Relaţii suplimentare se obţin la sediul DRS Olt din Slatina, strada Ana Ipătescu, numărul 4A, judeţul Olt, telefon: 0249.438.020.