Tineri din Olt, cu mașina în parapeţii laterali, pe drumul naţional DN 7 din Sibiu

0
1203

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs miercuri dimineaţa pe DN 7, în apropiere de localitatea Lazaret, unde un autoturism condus de un tânăr de 19 ani s-a izbit de parapetele de pe marginea drumului, traficul fiind îngreunat în zonă.

Cei doi răniţi au fost transportaţi la spital.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a informat că un pompier militar din cadrul instituţiei se afla în zonă, în timpul liber, şi a intervenit pentru a ajuta victimele. El a decuplat şi bornele de la bateria maşinii până la sosirea echipelor de ajutor.

ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD, iar doi ocupanţi ai maşinii au fost preluaţi în stare de conştienţă şi transportaţi la spital.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, pe DN 7, km 244, zona Lazaret, pe fondul vitezei neadaptate în curbă, un şofer în vârstă de 19 ani, din judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, a derapat şi a lovit parapetele laterale.

Două persoane, dintre cele 4 aflate în maşină – o fată de 16 ani şi un băiat de 19, tot din judeţul Olt -, au fost transportate la spital, conştiente, relatează AGERPRES.