PARLAMENTARII DE OLT AU DEPUS JURĂMÂNTUL. DECLARAȚII DUPĂ VALIDARE

0
372

Noii parlamentari de Olt, șapte de la PSD și doi la PNL, au depus luni, 21 decembrie, jurământul de credință în Parlamentul României. Este vorba de senatorii: Paul Stănescu (PSD), Siminica Mirea (PSD), Liviu Voiculescu (PNL), precum și deputații Marius Iancu (PSD), Adrian Chesnoiu (PSD), Florin Barbu (PSD), Cătălin Grecu (PSD), Emil Albotă (PSD) și Gigel Știrbu (PNL).
După ce au fost validați oficial, parlamentarii de Olt au ținut să le mulțumească alegătorilor pentru votul de încredere acordat și să-i asigure că le vor reprezenta cu cinste interesele în Parlamentul României.

”Luni, 21 Decembrie 2020, cu gândul la voi, cetățenii județului Olt, care au crezut în mine, cât și în programul de guvernare social-democrat, am depus jurământul de credință față de țară și popor, ca senator ales în Circumscripția electorală numărul 30 Olt. In toți acești patru ani, am fost permanent preocupată de binele tuturor cetățenilor, iar în ceea ce urmează, încrederea pe care ați acordat-o nu va fi în zadar!
Așadar, dragi romani, în continuare mă voi strădui să vă reprezint cu onoare, cinste și răspundere în fața Senatului României.
Vă mulțumesc pentru încrederea acordată!” a declarat senatorul Siminica Mirea.

”Voi mi-ați încredințat acest mandat, mi-ați acordat încredere și m-ați ales să vă reprezint, pentru a doua oară, în Parlamentul României!
În următorii 4 ani, voi respecta votul vostru și voi munci pentru obiectivele de dezvoltare ale comunităților din județul Olt!
Rămânem, în continuare, o echipă!
Vă mulțumesc!” a precizat deputatul Marius Iancu.

”Sfârșitul anului 2020 coincide cu o nouă schimbare majoră în viața mea: preluarea mandatului de deputat din partea Partidului Social Democrat. Votul oltenilor mi-a conferit această onoare și totodată m-a responsabilizat și mi-a dat încredere că putem realiza împreună proiectul ambițios pe care l-am inițiat în acest an la Caracal.
Am avut privilegiul și bucuria ca împreună cu domnul Ion DOLDUREA, noul edil al Municipiului Caracal, să pun bazele unei echipe deosebite cu care sunt convins că vom aduce multe schimbări în bine orașului nostru.
Cum de altfel, împreună cu domnul Marius OPRESCU – președintele Consiliului Județean Olt și colegii parlamentari de Olt, ne-am asumat un program de dezvoltare a județului nostru, singura modalitate de a le mulțumi tuturor oltenilor noștri care au înțeles că numai împreună putem aduce în județul nostru siguranța unui trai mai bun!
Chiar dacă am preluat mandatul de parlamentar, rămân alături de colegii din echipa noastră administrativă și politică de la Caracal și Olt, pentru a le demonstra celor care ne-au acordat încrederea că împreună se pot pune în practică proiectele discutate cu cetățenii.
Anul 2020 va avea un loc aparte în inima mea! Mi-a readus în atenție mai mult ca oricând dragostea pentru locurile natale, am descoperit oameni noi, valoroși, și am reîntâlnit colaboratori vechi alături de care mi-am asumat obiective îndrăznețe pentru județul nostru!
Pornesc în noul drum cu certitudinea că ”OLTENIA, ETERNA TERRA NOVA” nu e doar un vers al marelui Păunescu, ci este o stare de fapt! În slujba oltenilor și a tuturor românilor, îmi voi pune toate cunoștințele și experiența mea profesională, astfel încât cu toții să avem un trai mai bun și mai liniștit!
Așa să ne ajute Dumnezeu!” a spus deputatul Adrian Chesnoiu.

”Jurământul de credință este, pentru mine, un moment solemn şi, în acelaşi timp, promisiunea fermă că voi face tot ce e mai bine pentru ȚARĂ şi pentru Județul OLT:
“Jur credință patriei mele România; Jur să respect Constituția și legile țării;Jur să apăr democrația, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, suveranitatea, independența, unitatea și integritatea teritorială a României; Jur să-mi îndeplinesc cu onoare și fidelitate mandatul încredințat de popor; Așa să mă ajute Dumnezeu!” a declarat deputatul Cătălin Grecu.

”Plin de recunoștință și cu o uriașă responsabilitate față de dumneavoastră, cei care mi-ați acordat încredere, am depus Jurământul de Credință, în plenul Camerei Deputaților. Împreună vom construi Siguranța Unui Trai Mai Bun pentru români și pentru județul OLT.” a afirmat deputatul Emil Albotă.

”Am depus Jurământul de Credință cu gândul la voi, cei de acasă, care mi-ați acordat votul, sprijinul și încrederea voastră!
Voi îndeplini cu onoare mandatul încredințat de olteni!” a subliniat deputatul Florin Barbu.