Scandal uriaş la procesul lui Gheorghe Dincă. Mama Alexandrei Măceşanu, acuzată c-ar avea legătură cu traficarea fetei

0
1407

Scandal la procesul lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat că le-a răpit, violat şi ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu. Familiile fetelor s-au încăierat, după ce avocata familiei Melencu a insinuat că mama Alexandrei Măceşanu ar avea legături cu traficarea fetei răpite de Dincă.

„După audierea doamnei Măceşanu, instanţa a dat posibilitatea, conform Codului de procedură penală, atât Parchetului, cât şi celorlalţi avocaţi să pună întrebări-

La una dintre întrebările puse de avocat Obîrşanu, a făcut o insinuare dacă cumva doamna Măceşanu are o rudă care se numeşte tot Măceşanu. Este prietenă cu Gheorghe Dincă şi recunoaşte că acesta i-ar fi plasat-o pe Alexandra”, a declarat avocatul Aurel Moldovan.

Apărătorul familiei Melencu a afirmat că s-a opus acestei întrebări pe care instanţa a considerat-o ca nefondată.

„Eu m-am opus la această întrebare pentru că nu îşi avea niciun sens şi nu respecta cadrul procedural, neexistând nicio probă din acest punct de vedere. Instanţa a respins această întrebare ca nefondată.

Carmen Obîrşanu nu a făcut decât să aibă o atitudine total nefondată, încercând să mă jignească. Am solicitat să fie amendată şi să fie scoasă din sală”, a adăugat avocatul.

Scandal uriaş la procesul lui Gheorghe Dincă. Plângere penală împotriva avocatului familiei Luizei Melencu
România Tv a încercat să o contacteze pe avocata Carmen Obîrşanu, precum şi pe mama şi pe bunicul Luizei Melencu, însă niciunul nu a dorit să comenteze incidentul.

În plus, instanţa ar fi vrut să-l amendeze pe bunicul Luizei Melencu cu 500 de lei.

„La finalul şedinţei, instanţa a propus, că tot vin sărbătorile de iarnă şi având situaţia total nefericită în care se află cele două familii, să anuleze această amendă, motiv pentru care noi am fost de acord.

Ca urmare a acestei jigniri, familia Măceşanu îşi rezervă dreptul să formuleze plângere penală împotriva doamnei avocat Obîrşanu la Curtea de Apel Timişoara şi totodată va sesiza şi baroul din care face parte, adică Baroul Timişoara”, a mai precizat Aurel Moldovan, la România TV.

Sursa: romaniatv.net