FAMILIILE POT AFLA DIRECT DE LA MEDICI CARE ESTE STAREA RUDELOR BOLNAVE DE COVID-19. SOLUȚIA GĂSITĂ DE MANAGERUL SPITALULUI JUDEȚEAN SLATINA

0
780

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Slatina pun la dispoziția rudelor bolnavilor COVID-19 internați o linie telefonică, unde pot suna să afle despre starea pacienților, între anumite intervale orare. Totodată, aparținătorii pot discuta cu medicul curant, zilnic între orele 08.30 – 09.30, la sediul unității spitalicești, cu privire la pacienții internați.

 

În contextul pandemic actual, în care comunicarea cu aparținătorii este îngreunată de programul foarte aglomerat al medicilor, care trebuie să consulte și să trateze pacienții, managerul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Slatina, Dan Stana, a găsit o soluție extrem de eficientă privind modalitatea de comunicare cu aparținătorii. Pentru informații cu privire la pacienții internați la secția Boli Infecțioase (Departamentul ATI – COVID), va stăm la dispoziție zilnic între orele 17.00 – 18.00 la următorul număr de telefon: 0751.047.422 – medic de gardă. Pentru informații cu privire la pacienții internați la secția Boli Infecțioase (non ATI) aparținătorii pot discuta cu medicul curant, zilnic între orele 08.30 – 09.30, la sediul SJU Slatina (la containerul amplasat la secția Boli Infecțioase), informează conducerea Spitalului Județean Slatina, printr-un anunț postat pe site-ul instituţiei.