PRIM-PROCUROR NOU LA PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA SLATINA

0
2006

Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina va avea o nouă conducere. Începând cu data de 1 ianuarie 2021, unitatea va fi condusă de procurorul Gabriela Mihaela Moșteanu.

Hotărârea a fost luată în şedinţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) din data de 8 decembrie.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina a doamnei MOŞTEANU MIHAELA GABRIELA, procuror la acestă unitate de parchet, începând cu data de 01.01.2021, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni, se arată în soluția CSM.

Procurorul Gabriela Mihaela Moșteanu lucrează în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina din iunie 2019. Anterior, magistratul și-a desfășurat activitatea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița.

Tot în cadrul aceleiași ședințe, procurorii CSM au decis încetarea delegării în funcţia de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina a lui Corneliu Marinel Pavel, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, ca urmare a numirii sale în funcţia de procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Craiova, începând cu data de 1 ianuarie 2021.