POLITICIENII DIN OLT, PRIMELE DECLARAȚII ÎN CALITATE DE PARLAMENTARI

0
711

După aflarea rezultatelor finale ale alegerilor parlamentare de duminică, 6 decembrie, reacțiile viitorilor senatori și deputați olteni nu au întârziat să apară.

PAUL STĂNESCU, SENATOR PSD DE OLT: Le mulțumesc românilor care ne-au acordat încrederea și au votat PSD! Fiecare vot acordat ieri demonstrează că PSD este partidul care are cele mai bune soluții, dar și profesioniștii care să le aplice pentru a depăși criza sanitară și economică în care se află România!

Felicitări tuturor membrilor, simpatizanților și organizațiilor PSD pentru implicarea și rezultatele obținute! Ați demonstrat, încă o dată, că PSD este cel mai mare și mai puternic partid din România!

În ultimul an, alături de Marcel Ciolacu, mi-am concentrat eforturile pentru a accelera procesul de reconstrucție și modernizare a partidului și, recunosc, nu am mai avut timp suficient pentru a mă implica în activitatea colegilor mei din Olt.

Am vorbit tot mai rar, dar le-am acordat încredere, iar astăzi sunt bucuros să văd că au depășit toate așteptările! De aceea, vă spun – simplu și direct – cum mă știți: felicitări PSD OLT pentru cel mai bun scor la alegerile parlamentare!
Este meritul vostru exclusiv și, prin rezultatele obținute, ați demonstrat tuturor că ați muncit cu tenacitate și energie. Și, mai ales, că noul PSD este pe mâini bune în județul Olt!”
a declarat Stănescu.

SIMINICA MIREA, SENATOR PSD DE OLT: Încrederea masivă pe care ati acordat-o echipei PSD Olt este o onoare și o imensă responsabilitate.
Încă de la început am format o echipă unită şi puternică, iar obiectivul nostru principal a fost şi va fi soluţionarea problemelor ridicate de dumneavoastră! Astfel, după cum bine știți, în decursul acestor zile, ne-am aflat alături de voi, cetățenii acestui frumos județ, ascultând cu atenție greutățile fiecăruia. Am crezut în voi, am crezut în noi, am crezut în Partidul Social Democrat.
Vă mulțumim tuturor cetățenilor județului Olt care ați ieșit la vot și, în special, celor care ne-ați acordat încrederea prin votul exprimat. Ați demonstrat încă o dată faptul că vă pasă de viitorul acestui județ!
În final, atât eu, cât și colegii mei, vă transmitem tuturor gânduri bune şi speranţa că votul dumneavoastră nu a fost în zadar! România va avea șansa de a fi condusă de oameni care înțeleg menirea de parlamentar, aceea de a guverna în beneficiul dumneavoastră
a declarat Siminica Mirea.

MARIUS IANCU, DEPUTAT PSD DE OLT: Vă spuneam că în votul vostru stă puterea de a schimba viitorul și mi-ati arătat că așa este!

Vă felicit și vă mulțumesc pentru fiecare vot pe care l-ați dat pentru echipa PSD Olt, că nu v-a fost teamă să ieșiți din case și să arătați întregii țări că noi, toți cei de aici suntem o forță, că de la noi începe schimbarea!

A fost o onoare să vă reprezint, patru ani, în Parlamentul României, a fost o onoare să deschid lista PSD Olt pentru Camera Deputaților și vă mulțumesc vouă, celor 57% dintre olteni care mi-ați acordat un nou mandat în Parlament!

Le mulțumesc tuturor cetățenilor pe care i-am întâlnit în aceaste săptămâni, celor care mi-au trimis mesaje pe pagina mea de Facebook, le mulțumesc colegilor mei alături de care am mers în campanie electorală, prin județ.

Vocea oltenilor va fi auzită în Parlamentul și Guvernul României pentru că noi reprezentăm Stânga puternică și adevărata schimbare începe de la noi, de la Olt!

Vă mulțumesc tuturor și să ne ajute Dumnezeu să rămânem sănătoși și puternici! ”, a  spus Iancu.

 FLORIN BARBU, DEPUTAT PSD DE OLT:De azi, pornesc pe un nou drum și cu o nouă misiune pe care mi-ati acordat-o dumneavoastră, cei 57% dintre locuitorii județului Olt care ati votat echipa PSD Olt pentru Camera Deputaților!

A fost prima mea candidatură și vă mulțumesc tuturor pentru încredere și susținere.

După 16 ani de muncă în administrația locală și centrală, pentru și alături de cetățeni, am, acum, onoarea și responsabilitatea de a vă reprezenta în Parlamentul României!

Voi fi mereu alături de cetățenii județului Olt, de toți primarii noștri, voi rămâne aproape de prietenii mei primari din Colegiul 3, unde sunt responsabil, voi fi prezent săptămânal la audiențe.

Voi aparține mereu Slatinei și Oltului!

Aici este casa și familia mea, aici îmi sunt prietenii și toți oamenii dragi și de aici plec acum pentru a munci și apara interesele oltenilor, în Parlamentul României! Al vostru, Busy! ”, a declarat Barbu.

GIGEL ȘTIRBU, DEPUTAT PNL DE OLT: Bun găsit dragi prieteni! Îndrăznesc pe această cale să vă mulțumesc tuturor celor care duminică, 6 decembrie, ați înțeles dreptul pe care îl avem fiecare dintre noi, dreptul constituțional acela de a alege, vă multumesc tuturor  celor care v-ați prezentat la vot, vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați acordat încrederea dumneavoastră  pentru un  nou mandat de parlamentar. Vă promit și vă garantez că nu vă voi dezamagi, și că toată activitatea mea din următorii patru ani de zile va fi centrată pe doleanțele și dorințele dumneavoastră. Vă mulțumesc și Dumnezeu să ne binecuvânteze! ”, a declarat Știrbu.

  LIVIU VOICULESCU, SENATOR PNL DE OLT: Doar 5.700.000 de români au ieșit la vot și, din nou, un PSD majoritar în preferințe.
Surpriză? Nu!
Dezamăgire? Multă!
Votul de ieri ne arată însă așa cum suntem azi și ăsta este ultimul lucru pe care aș vrea să-l comentez. Ceea ce vreau însă este să mulțumesc tuturor celor care au văzut în noi o soluție, o salvare, o rezolvare, o speranță… Celor care au înțeles că am pus românii și România mai presus de speranțele electorale. Celor care au muncit alături de noi, care ne-au înțeles strădania, care au dus mesajul nostru mai departe și l-au făcut înțeles și pentru alții. Și, cel mai important, mulțumesc celor care au votat și mai ales celor care NE-au votat. Votul lor ne dă încredere, ne responsabilizează și ne motivează să mergem mai departe și să purtăm bătăliile pentru România cu aceeași îndârjire.
Ieri am candidat pentru un loc în Parlamentul României. Astăzi, votul care mi-a fost acordat mă îndeamnă să-mi încep deja agenda de lucru. Este o provocare și știu că nu va fi ușor. Însă am voință, motivație și dedicare. Mai presus de orice, am un angajament de respectat față de olteni și suficientă ambiție cât să fac orice pentru a mi-l duce la îndeplinire cu onorabilitate.
Vă mulțumesc și vă asigur că mandatul de senator PNL va fi la înălțimea așteptărilor celor care mi l-au oferit prin votul acordat!”
, a precizat Liviu Voiculescu.