Sisteme de alimentare cu apă în trei localități oltene

0
660

Trei localități oltene vor beneficia de fonduri pentru reabilitarea, înființarea sau extinderea rețelelor de apă. Investițiile vor fi realizate în cadrul subprogramului ”Fose septice, microstații de epurare și sisteme de alimentare cu apă”.
”Lista-sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul subprogramului ”Fose septice, microstații de epurare și sisteme de alimentare cu apă”, derulat de Compania Națională de Investiții. În urma verificării documentațiilor depuse de solicitanți, în listă au fost incluse 128 de obiective care îndeplinesc toate condițiile prevăzute de O.G. nr. 25/2001 privind înființarea Companiei Naționale de Investiții ”C.N.I.” – S.A., aprobată cu modificări prin Legea nr. 117/2002, cu modificările și completările ulterioare”, au anunțat reprezentanții MLPDA.

Investiții pe CNI vor fi făcute în Balș (înființare rețea de alimentare cu apă pe străzile Măinești și Spineni), Tia Mare (extindere rețelea de apă vor și branșare) și Redea (extindere rețea de alimentare cu apă).