Fază controversată în meciul CSM Slatina – Turris Oltul

0
181

Meciul dintre CSM Slatina – Turris Oltul, desfășurat miercuri, pe terenul ”1 Mai” din orașul de pe malul stâng al Oltului a fost presărat cu o fază controversată în al doilea minut de prelungire, când arbitrul Andrei Moroiță a decis să lase și executarea loviturii libere din fața careului teleormănenilor, de la 17 metri central, cu toate că minutul de prelungire arătat expirase deja.

Ianis Stoica a bătut lovitura liberă, a tras puternic pe joc, pe sub zid, Ducan a scăpat mingea printre picioare în poartă, iar CSM Slatina făcea 2-0 și jucătorii sărbătoreau al doilea gol marcat în fața echipei preluate de Eugen Trică.

Numai că bucuria a fost oprită după câteva secunde, fiindcă arbitrul Andrei Moroiță a decis să anuleze golul atunci când a văzut că mingea intră în plasă. Centralul din Ploiești le-a motivat jucătorilor Slatinei, arătându-le în același timp ceasul de la mână, că minutul de prelungire arătat expirase.

În momentul în care a văzut că mingea a intrat în poartă, Moroiță a indicat cu ambele brațe direcția centrului terenului, semn care înseamnă fluierul de final de repriză.