Elevii din Valea Mare vor primi tablete din partea autorităților locale

0
152

Elevii claselor 0-8 din comuna Valea Mare vor primi, din partea autorităților locale, tablete pentru a le ușura activitățile școlare pe timpul pandemiei. proiectul „Dotarea Școlii Gimnaziale Valea Mare cu tablete scolare si cu echipamente/dispozitive electronice necesare desfășurării activității didactice în mediu on-line” are o valoare totală de 652.660,92 lei.
”În data de 09.11.2020 s-a depus proiectul „Dotarea Școlii Gimnaziale Valea Mare cu tablete scolare si cu echipamente/dispozitive electronice necesare desfășurării activității didactice în mediu on-line” cu o valoare totală de 652.660,92 lei.
Acest proiect a fost depus prin Programul Operaţional Competitivitate- Axa prioritară 2 – Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă- un proiect finantat din fonduri europene nerambursabile. În cadrul acestui proiect Școala Gimnazială Valea Mare va fi dotata cu tablete pentru toți elevii claselor 0 – 8, leptopuri pentru cadrele didactice, videoproiectoare, calculatoare, routere si table interactive.” a declarat edilul localității Iancu George Daniel.