ȘEFIA UNEI INSTITUȚII IMPORTANTE DIN OLT, SCOASĂ LA CONCURS

0
1116

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director executiv al Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Olt.

Pentru a putea participa la concurs candidaţii trebuie să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I;
să îndeplinească condiţiile minime de vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 7 ani;
să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
să fie absolvenţi cu diplomă ai studiilor universitare de master în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice și să nu aibă o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.57/2019, cu modificările şi completările ulterioare.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe 19 noiembrie 2020, ora 10.00. Concursul va avea loc la sediul Consiliului Județean Olt.

Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Olt, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Olt, a rămas fără șef, începând cu data de 17 septembrie,  după ce contractul lui Silviu Petre Neacșu a încetat , iar potrivit legii interimatul la şefia instituţiei nu mai putea fi prelungit.