Olt: 88 de cazuri COVID, raportate în ultimele 24 de ore

1
499

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului, au fost raportate 88 de cazuri COVID, în ultimele 24 de ore, numărul infectărilor ajungând la 3.929.

Rata de incidență, în Olt, în ultimele 14 zile, este de 1,37.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 18 olteni au primit vestea că nu au scăpat de virusul SARS-COV2, având în continuare teste pozitive.

Până astăzi, 4 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 267.088 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 186.260 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 8.651 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

1 COMENTARIU

  1. Virusul este extrem de periculos. Sunt, insa, persoane cu responsabilitate in combaterea acestuia si care n-au facut nimic in acest sens, iar de platit in vreun fel, n-au platit. In Olt se stie ca primul focar a fost la Ambulanta, si aceasta din cauza incompetentei managerei institutiei. A platit cu functia, cum era normal? NU! De ce? Are pile la PSD, cei care au puso, fara s-o recomande ceva. Si aceasta s-a vazut. Pacat de personalul ambulantei care trage zi si noapte cu responsabilitate si devotament, ca este condus de un neica NIMENI! Ba, un medic, saracul, a platit cu viata!

Comentariile sunt închise.