Ședință extraordinară a Consiliului Local Caracal

0
432

Consiliul Local al municipiului Caracal s-a întrunit astăzi 3 noiembrie în ședință extraordinară. Pe ordinea de zi a ședinței s-au aflat cinci proiecte de hotărâre înaintate de către primarul municipiului domnul Ion Doldurea, spre dezbaterea și aprobarea acestora de către consilierii locali. Iată și proiectele care s-au aflat pe ordinea de zi; Proiect de hotărâre referitor la modificarea prevederilor art. 2 din H.C.L. nr. 179/06.12.2018, în sensul actualizării indicatorilor tehnico-economici și a surselor de finanțare pentru obiectivul de investiții: „RESTAURAREA, CONSOLIDAREA, ECHIPAREA ŞI DOTAREA MUZEULUI DE ETNOGRAFIE «HAGIESCU MIRIȘTE», ÎN VEDEREA VALORIFICĂRII DURABILE A PATRIMONIULUI CULTURAL LOCAL”, Proiect de hotărâre referitor la îndreptarea erorii materiale strecurate în prevederile art. 4 din H.C.L. nr. 150/31.10.2019 precum și modificarea și completarea anexei nr. 1 la H.C.L. nr. 150/31.10.2019 privind Componenta nominală a Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului si Urbanism a Municipiului Caracal și a Regulamentului de organizare și funcționare a acesteia, Proiect de hotărâre referitor la desemnarea reprezentantului Municipiului Caracal prin Consiliul Local al Municipiului Caracal în cadrul societății A.D.P.P. Caracal S.R.L., Proiect de hotărâre referitor la numirea reprezentanţilor Consiliului local al Municipiului Caracal în Comisia pentru evaluare şi asigurarea calităţii educației în unităţile de învăţământ preuniversitar cu personalitate juridică din Municipiul Caracal pentru anul școlar 2020 – 2021, Proiect de hotărâre referitor la numirea reprezentanţilor Consiliului local al Municipiului Caracal în Consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ preuniversitar cu personalitate juridică din Municipiul Caracal pentru anul școlar 2020 – 2021.
După ce, cele 5 proiecte au fost supuse dezbaterii de către cei 18 consilieri prezenți în sala de spectacole a Teatrului Național, acestea au primit unde verde din partea legislativului caracalean.

P.S. Consilierul liberal Cristian Conea a demisionat din cadrul Consiliului local, cât și din Partidul Național Liberal, locul acestuia rămânând vacand până la o viitoare nominalizare din partea formațiunii politice