Marius Oprescu: „PSD Olt obține, din nou, un vot masiv de încredere”

0
274

Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, și echipa sa de consilieri județeni PSD și-au ridicat, luni, 5 octombrie, mandatele.

Proaspăt ales în funcția de președinte, Marius Oprescu le-a mulțumit tuturor celor care au făcut posibil obținerea unui rezultat ce le-a permis atribuirea a 21 de mandate de consilieri județeni.

„PSD Olt obține, din nou, un vot masiv de încredere, care a fost posibil datorită dumneavoastră, celor care v-ați implicat să promovați proiectele noastre, celor care ați crezut în propunerile noastre pentru consiliile locale din județ și pentru Consiliul Județean Olt. Consider că avem o echipă coerentă, profesionistă, cu experiență în zona administrativă, formată din consilieri care mă vor ajuta să realizăm planul de investiții propus electoratului și care vor fi aproape de comunitățile care i-au girat. Vă mulțumim pentru că ați ales candidații noștri și ne-ați oferit, din nou, posibilitatea să continuăm împreună să Investim în Olt!”, a spus președintele CJ Olt, Marius Oprescu.