AJUTOARE DE URGENȚĂ PENTRU FAMILII DIN OLT. CINE SUNT ACESTEA

0
538

Vești importante pentru 219 români!

Guvernul a aprobat, printr-o hotărâre, acordarea unor ajutoare de urgență în valoare de 739.300 lei, pentru sprijinirea a 219 familii și persoane singure aflate în situaţii de necesitate ori deosebite cauzate de incendii, inundații, probleme grave de sănătate sau alte cauze ce pot conduce la riscul de excluziune socială.

Banii vor fi acordați unor familii şi persoane singure din judeţele Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, iași, Ilfov, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vâlcea, Vaslui, Vrancea şi municipiul Bucureşti. În județul Olt patru familii vor beneficia de ajutoare de urgență.

Este vorba despre, Gheorghe Alexe, din Colonești, care va primi 2.000 de lei, Maria Manea, din Cungrea, care va primi 2.000 de lei, Daniel Florin Parnescu, din Caracal, care va primi 3.000 de lei și Maria Velcea, din Scornicești care va primi 4.000 de lei.

Beneficiarii acestor ajutoare au fost identificați în urma anchetelor sociale realizate de către agențiile județene pentru plăți și inspecție socială, respectiv a municipiului București. Aceste ajutoare de urgență se plătesc din fondurile prevăzute cu această destinație în bugetul Ministerului Muncii și Protecției Sociale.