U Craiova 1948 – CSM Slatina 2-1

0
173

În etapa a 5-a a Ligii secunde a sportului rege, CSM Slatina a întâlnit în deplasare formația antrenată de Nicolo Napoli, U Craiova 1948. Gazdele au deschis scorul în minutul patru. Deta l-a faultat în careu pe Valentin Munteanu, iar Claudiu Bălan a înscris fără emoții.

În minutul 21, gazdele au beneficiat de o nouă lovitură de la 11 metri. De această dată, arbitrul a considerat că Bălan a fost faultat și tot atacantul Craiovei a punctat, alegând o execuție elegantă.

În schimb, echipei lui Mihai Ianovschi i s-a refuzat un penalty clar la 2-0, în minutul 73, pentru ca apoi Ovidiu Popescu să marcheze în minutul 82, iar finalul a fost unul cu emoții pentru gazde.

Rezultatul final, 2-1 pentru U Craiova 1948, a fost stabilit de Ovidiu Popescu, după un corner executat de Ianis Stoica.
Astfel, trupa lui Napoli a ajuns la patru victorii consecutive și la 13 puncte acumulate în primele cinci runde, ocupând prima poziție în Liga 2, în timp ce CSM Slatina rămâne pe locul 17, cu doar trei puncte strânse până în prezent.

În etapa următoare CSM Slatina va primi vizita Petrolului.