Voiculescu: „Slătinenii să iasă la vot, iar cel care va fi ales primarul Slatinei să aibă legitimitate”

0
325

Candidatul PNL la Primăria Slatina, Liviu Voiculescu, a votat duminică, la ora 9.30, la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” Slatina. Acesta s-a prezentat la urne alături de soția sa. Liberalul a declarat că își dorește să schimbe lucrurile în Slatina.

„M-am prezentat la vot cu gândul de a schimba lucrurile în Slatina, cu gândul de a arătat că și în Slatina se poate. Se poate să avem un oraș curat, un oraș frumos, se poate să avem opinii politice diferite și să nu fim înjurați sau amenințați pe stradă, se poate ca în Slatina funcționarii să nu stea cu capul plecat în fața unor pile de partid, se poate să avem un oraș dezvoltat și sănătos pentru noi și pentru copiii noștri”, a spus Voiculescu.

Liderul PNL Olt își dorește ca slătinenii să iasă în număr mare la vot, astfel încât primarul municipiului Slatina să aibă legitimitate.

„Îndemn toți slătinenii să iasă la vot într-un număr cât mai mare, astfel încât cel care va fi ales astăzi primarul municipiului Slatina să aibă în spate legitimitatea unei prezențe foarte mari la vot. Mergeți la vot, fiecare vot contează! Prezența la vot este bună, vremea ține cu noi, a răsărit soarele, ceea ce ne dă speranța unui viitor bun pentru Slatina. Cred că va fi o prezența la vot mult mai mare față de 2016”, a adăugat Voiculescu.