VEȘTI BUNE PENTRU LOCUITORII DIN 10 LOCALITĂȚI DIN OLT

0
1319

Consiliul Județean Olt a anunțat începerea lucrărilor de modernizare a celui mai lung drum din județ, de aproximativ 60 kilometri, care traversează 10 localități. Este vorba despre DRUMUL JUDEȚEAN 546 Dăneasa – Slatina – Verguleasa.

Drumul traversează 10 localități: Dăneasa, Drăgănești-Olt, Mărunței, Coteana, Brebeni, Valea Mare, Slatina, Curtișoara, Teslui, Verguleasa și are o valoare de 128 de milioane lei, cu finanțare din fonduri europene.

Despre această investiție, deputatul PSD de Olt Marius Iancu a declarat: O veste bună pentru primarii din comunele Teslui și Verguleasa cărora le-am promis că drumul județean DJ 546 va intra în reabilitare.

Consiliul Județean Olt a anunțat începerea lucrărilor de modernizare a celui mai lung drum din județ, de aproximativ 60 kilometri, care traversează 10 localități”, a scris, pe pagina sa de socializare, Marius Iancu.

58,367 km vor fi modernizați în cadrul proiectului ”Modernizare drum județean DJ 546, Dăneasa (intersecție DN6) – Slatina (intersecție DN65) – Verguleasa (intersecție DN67B)”.

Lucrările de modernizare a celui mai lung drum din județ au fost demarate la începutul lunii septembrie.