Siminica Mirea și Marius Iancu, alături de Ionuț Dima în campania electorală

0
516

Campania electorală este în plină desfășurare. În acest weekend senatorul Siminica Mirea și deputatul Marius Iancu au fost alături de candidatul PSD la primăria Coteana, Ionuț Dima. Politicienii au străbătut localitatea în lung și în lat, au stat de vorbă cu cetățenii, prezentându-le proiectele pe care Dima vrea să le implementeze imediat după ce va ocupa fotoliul de primar.

”Coteana se vede bine pentru următorii patru ani. Ionuț Dima este primarul pe care oamenii l-au așteptat. Primit întotdeauna cu multă căldură de cotenenii care vor proiecte adevarate pentru localitatea lor. Este o plăcere sa însoțești un tânăr capabil și dedicat, pe cel care va fi peste câteva zile primarul comunei Coteana.
Succes și multă determinare!” a declarat senatorul de Olt.
În urma zilelor de campanie electorală, deputatul Marius Iancu a rămas surprins de căldura cu care este primit Dima de cetățeni.

”Primit cu bucurie și încredere de cetățenii din Coteana, Ionuț a reușit să îmbine două dintre tradițiile locului- provine dintr-o familie iubită în comună și oamenii îl vor primar, dar în același timp cetățenii din Coteana sunt votanți tradiționali ai PSD.
Deci candidatura sa din partea PSD, la aceste alegeri locale, este alegerea perfectă pentru oamenii din Coteana care, sunt convins, că vor face o bună echipă cu tânărul lor primar.
Sunt și voi fi alături de ei și îi urez mult succes lui Ionuț Dima atât în această campanie electorala, cât și în primul lui mandat de primar PSD al comunei Coteana.” a precizat parlamentarul Inacu.