Tablete gratuite pentru elevii din Bălteni

0
238

Veste bună pentru copiii din comuna Bălteni! Elevii și preșcolarii din instituțiile de învățământ de pe raza comunei, vor primi, la începutul anului școlar, tablete dotate cu cartelă SIM, pentru susținerea educației digitalizate.
Proiectul de hotărâre, care prevede acest aspect, a fost votat luni, 31 august, în ședință de consiliu local.
Contractul de achiziție al celor 137 de tablete a fost semnat, în prima zi a lunii septembrie.
” Le mulțumesc pentru preocuparea manifestată, față de copiii noștri, consilierilor locali prezenți, care au votat cu unanimitate, pentru viitorul elevilor din comuna noastră.
Sunt mâhnit de atitudinea ostilă a candidatului PNL, care a decis să absenteze de la ședința de ieri, făcându-și mișelește campanie electorală și ignorând un demers important pentru comunitate.
În actualul context epidemiologic extrem de dificil, era important ca lucrurile bune pentru comunitate să aibă susținere din partea tuturor consilierilor locali, care au fost învestiți cu responsabilitate, atunci cand au primit votul cetățenilor.
Bălteniul este o comună în care copiii cresc frumos, doar dacă îi pui în centrul activității tale administrative. Iar acest lucru voi continua să-l fac întotdeauna!” a declarta edilul Doru Marineață.